Werkwijze

Ontzorg je bedrijf door ons in te schakelen als financiële partner!
Hoe wij te werk gaan

Een betrouwbare partner met kennis en ervaring op financieel en fiscaal gebied

Als je met ons in zee gaat haal je een betrouwbare partner binnen met een brok aan kennis en ervaring op financieel en fiscaal gebied. Wij beseffen dat een ondernemer niet alleen behoefte heeft aan een boekhouder, maar iemand die met ze mee vooruit kan kijken en als sparringpartner kan fungeren.

Waar wij in uitblinken, dat is het slim inzetten van software voor het snel en accuraat verwerken van de boekhouding. Maar wat wij écht leuk vinden is om ondernemers te helpen groeien en we gaan in dat kader dus ook verder dan het traditionele administratiekantoor.

We vinden het vanzelfsprekend dat adviezen (tot op zekere hoogte) een onderdeel zijn van onze service en nemen daarom ook nadrukkelijk afstand van de “uurtje factuurtje” cultuur, met name bij het stellen van vragen en het voeren van voortgangsgesprekken. We streven ernaar om vooraf zoveel mogelijk duidelijkheid te verschaffen over onze tarieven en de inbegrepen diensten, vandaar dat wij voor elke cliënt een boekhoudabonnement samenstellen met daarin een vaste prijs per maand.

Digitaal & automatiseringen

Wij hebben het heel makkelijk voor je gemaakt

We werken volledig digitaal en proberen waar mogelijk te automatiseren om het werk voor zowel de ondernemer als onszelf makkelijker te maken. Met onze software bieden we ondernemers de mogelijkheid om alle gegevens onmiddellijk aan te leveren. Door deze verandering in werkwijze hoef je geen “administratiedag” meer in te plannen maar wordt het een onderdeel van de dagelijkse werkzaamheden. Bovendien ben je hierdoor ook constant in contact met ons!
Werkwijze-Administratie-Vandaag
Administratief-medewerkster.jpg
Accountant-SalarisVandaag.jpg
ONTZORGING OP HET HOOGSTE NIVEAU

Complete verzorging van de loonadministratie

Bij Salaris Vandaag gaan we verder dan alleen het leveren van salarisadministratiediensten. We streven ernaar om een strategische partner voor jouw bedrijf te zijn, die meegroeit met jouw behoeften en veranderingen in de wet- en regelgeving. Zo bieden we namelijk ook Human Resources en Legal diensten aan ter ondersteuning van de salarisadministratie. 

Met onze expertise en betrouwbare ondersteuning zorgen we ervoor dat jouw salarisadministratie altijd up-to-date is en voldoet aan alle vereisten.

Kies voor Salaris Vandaag en ervaar de voordelen van een professionele en betrouwbare partner voor jouw salarisadministratie. Samen bouwen we aan een succesvolle en zorgeloze salarisadministratie, zodat jij je kunt richten op waar jij het beste in bent: ondernemen.

Waar wij mee samenwerken:
start vandaag

Wilt u ook gebruik maken van onze diensten?

Kies voor Administratie Vandaag en ervaar de voordelen van een professionele en betrouwbare partner voor jouw financiële administratie. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons jouw boekhouding optimaliseren, fouten minimaliseren en een betrouwbare en persoonlijke service bieden die voldoet aan al jouw verwachtingen.